Вести

Члан Председништва СНС Никола Селаковић посетио је ГО СНС Крагујевац

Данас је члан Председништва СНС и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Никола Селаковић, посетио Градски одбор СНС Крагујевац где га је  дочекао велики број функционера и чланова странке. У свом обраћању министар Селаковић је подсетио да без чувања сећања на прошлост нема ни  будућности. Никако не  смемо да заборавимо наше пале борце, рањенике, све оне који су учествовали у одбрани државе и њихове породице. СНС и председник Александар Вучић водећи одговорну националну политику, стављају на прво место оно што је најбитније за једну земљу, а  то су њени грађани. Зато су издвајања за учеснике у одбрани државе, војне инвалиде, социјслно угрожене никада већа него сада. Државне и локалне институције спроводе савремене и напредне мере популационе политике па су мајкама које роде децу новчане накнаде значајно повећане нарочито за двоје и више рођене деце, а знатно им олакшава живот и субвенција прве некретнине коју даје Влада Републике Србије, а чиме пре свега мајке решавају своје стамбено питање. Све већи број рођене деце је један од начина да се сачува држава. 

Министар Селаковић је истакао колико је град Крагујевац у претходном периоду напредовао, развио се и сврстао међу градове који су носиоци многих позитивних промена.  

Са великим задовољством министар се осврнуо на скорашњу посету, када је отворио дневни боравак за лица са инвалидитетом ,,Вера", јер су такве институције знак бриге друштва о сваком појединцу и да су  што чешћи контакти и разговори са грађанима најбиљи начин да се дође до конструктивних промена. 

Председник и Влада Републике Србије су препознали развојни потенцијал Крагујевца и ту неће стати улагања а самим тим и развој града. Наставља се рад на унапређењу сваког сегмента живота грађана. Палата правде, Дата центар, Научно-технолошки парк, реконструкција Универзитетског Клиничког центра Крагујевац, Северна обилазница, производња новог електричног аутомобила, Иновациони дистрикт показују да 17. децембра грађани бирају између листа  СНС које воде у  будућност и оних који би да Србију врсте у мрачну прошлост. 

 

Народ ће показати  да Србија и Крагујевац не желе  да стану!