Вести

Асфалтиране још две улице у насељу Белошевац

У Месној заједници Белошевац, Сектор нискоградње ЈКП „Шумадија“ изводи радове на асфалтирању улица Густава Крклеца и Недељка Чабриновића. Завршне радове обишли су Мирослав Петрашиновић, члан Привременог органа Града, Александар Лазовић, саветник Привременог органа Града и Зорица Ђорић, вд начелница Градске управе за комуналне послове.

У последњих пар дана ово је трећа улица коју асфалтирамо јер су нам временски услови дозволили, рекао је Мирослав Петрашиновић, члан Привременог органа града Крагујевца. Град је имао довољно средстава у буџету да финансира ове радове у вредности од 6,2 милиона динара што је показатељ одговорног односа Николе Дашића према политици и грађанима. У наредном периоду радићемо на путној инфраструктури у свим деловима града и надамо се да ће ЈКП „Шумадија“ испратити све захтеве, динамику и темпо Градске управе, поручио је Мирослав Петрашиновић.

Након Улице Караула која је асфалтирана у дужини од километар, ово је наставак решавања комуналних проблема у приградском насељу Белошевац, казао је Александар Лазовић, саветник Привременог органа града Крагујевца. Асфалтирањем улица Густава Крклеца и Недељка Чабриновића у дужини од 316 и 108 метара и ширине три метра решићемо дугогодишњи проблем мештана. Привремени орган града Крагујевца испуњава све своје обавезе и функционише у складу са својим циљевима и динамиком рада. Данашњи радови су најбољи показатељ и потврда да град Крагујевац није и неће стати већ да ће наставити са решавањем проблема суграђана, јер ако волите свој град и ако бринете о грађанима онда се подразумева рад од 365 дана у години. На челу са Николом Дашићем доказали смо да смо са грађанима Крагујевца целе године јер желимо да испунимо зацртане циљеве и очекивања наших суграђана, рекао је Александар Лазовић.

 

Извор: Град Крагујевац