Саопштење за јавност 07.09.2015.

Последња седница Скупштине града показала је да су основане сумње Српске напредне странке да иза протеста у комуналном сектору стоји Верољуб Стевановић.

Тврдњом да за седам дана може да реши проблеме у комуналном сектору, Стевановић је  разоткрио самог себе и указао нам на то шта је радио и чиме се бавио протеклог лета.

Поручујемо Стевановићу да је, организујући опструкцију у предузећима, радио узалудан посао и да је Српска напредна странка припремила решења за Чистоћу коју је оставио са четири функционална камиона, за Нискоградњу коју је довео пред стечај, за Сајам коме је оставио милион и по евра дуга, за Предузеће за изградњу града које има милионске неплаћене рачуне из његових кампања почев од 2008. године, и за готово сва друга ЈП и ЈКП.

Заостале зараде које су настале у поменутим  предузећима у време његовог мандата ускоро ће постати прошлост, а Верољуб ће коначно моћи да одахне од напорног посла пребацивања кривице за слом комуналног сектора са себе на неког ко је ту десет месеци.

У Крагујевцу,
07.09.2015.