Претњама и увредама на рачун породице Вучић покушавају да скрену пажњу са фијаска на изборима

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац на челу са чланом Председништва и повереником ГО Николом Дашићем најоштрије осуђује увреде и претње упућене деци председника Србије Александра Вучића.

Када на друштвеним мрежама испод поста о председниковој посети породилишту у Врању се нађе коментар након страшних увреда на рачун његове ћерке Милице : " Побићу ти децу!", то јасно говори какву болесну мржњу гаји и осећа интересна булумента  окупљена  око Драгана Ђиласа. Имајући у виду да је и сам Ђилас насилник није чудно што окупља себи сличне, а када му се саспе истина у лице он брже боље лије крокодилске сузе пред Шолаковим камерама.

У недостатку било каквог политичког програма опозиција, како би оправдала новац који у њих улажу њихови ментори, посеже свакодневно за славама увреда, а данас су отишли и корак даље па су посегли за најгнуснијим претњама смрћу председниковој деци, што је манир примитивних, незрелих, неуких и плаћених политичких дилетаната.

Незадовољство изборним резултатима, фрустрацију што их народ не жели на власти, недостатак било каквог политичког програма булумента Ђиласових страних плаћеника надомешћује тако што са лажних налога на друштвеним мрежама кријући се иза лажних слика и имена просипа славе најтежих увреда на рачун чланова породице Вучић.

Градски одбор СНС Крагујевац апелује на надлежне службе и институције да подигну мере безбедности на максимум и омогуће безбедно кретање и живот председнику као и свим члановима његове породице, а да сви учесници у овом медијском линчу буду адекватно кажњени.

Градски одбор СНС Крагујевац безрезервно подржава политику и борбу председника Вучића да очува мир и стабилност и да Србију учини развијенијом, лепшом и богатијом. Председникова љубав према Србији и огромна подршка народа коју добија чине да  се он никада не поколеба, нити удаљи од задатог циља, упркос најпрљавијој медијској кампањи коју опозиција води против њега и његове породице свакодневно.