Поносно уз председника Вучића у борби за очување националних интереса

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац на челу са чланом Председништва СНС и повереником Николом Дашићем поносно стоји уз председника Србије Александра Вучића и пружа му апсолутну подршку у борби да очува територијални интегритет државе, заштити српски народ на КиМ и дипломатским путем спречи даљи прогон Срба из јужне покрајине.

Излагање председника Вучића темељи се на чињеницама и доказима које је износио, а који су недвосмислено рекли да Аљбин Курти континуирано и систематски, супротно резолуцијама и повељама УН, ради на прављењу неподношљивих услова за живот српског народа на КиМ, што наноси непоправљиву штету и резултира исељавањем српског становништва.

У историјском говору пред Саветом безбедности УН, председник је упозорио светску јавност и јасно изнео да оно што Курти ради представља злочин против човечности.

Насупрот историјској дипломатској борби председника да очува мир и стабилност и заштити интересе Србије и српског народа, истог дана у Стразбуру, Ђиласови изасланици, оптужују сопствену државу и покушавају да зауставе пројекте и привредни раст и развој Србије и онемогуће повлачење новца из предприступних  европских фондова за реализацију бројних пројеката.

Количина снисходљивости коју је показала антидржавна опозиција мољакањем да се у Србији отпочне некаква међународна истрага изборног процеса је до сада незабележена, а они своју срамоту величају као велики успех само како би изборили похвале својих ментора и финансијера. Јасно је да су њихови циљеви далеко од државних интереса и своде се на задовољење личних интереса Ђиласоваца и пуњење њихових џепова.

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац чврсто стоји уз председника Вучића који поносно води једну суверену државу каква је Србија и њен слободарски народ на путу очувања територијалног интегритета,  развоја и напретка који неће успети да заустави шака издајника и страних плаћеника.