Оштра осуда за покушај насилног упада у Скупштину Града Београда

"Оштро осуђујем брутално насиље дела опозиционих лидера који се представљају као наводни борци против насиља. Сада је постало потпуно јасно и очигледно да је једини и искључиви циљ насилника да изазову хаос и крвопролиће на улицама Београда. Како другачије објаснити немиле сцене покушаја насилног упада у зграду Скупштине Града Београда? Зар српски барјак да се користи за напад на Србију и рушење државе?

Знали смо да увек има оних који су незадовољни изборним поразом, али да на силу хоће да преузму власт - то нисмо очекивали. Уверени смо да то нису очекивали ни они бирачи који су гласали за опозицију, јер огроман број њих сигурно не пружа подршку хулиганским методама политичке борбе. Учешће у политици подразумева да се њени актери достојанствено и одговорно односе и према победама и према поразима.

Позивам наше чланове и бираче, али и све грађане, да останемо верни идеји мирне и стабилне наше једине и лепе Србије".

Члан Председништва СНС

и повереник ГО СНС Крагујевац