Насиље и крвава глава Александра Вучића једини програм опозиције

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац на челу са повереником Николом Дашићем најоштрије осуђује безобзирно и у најмању руку непрофесионално понашање Шолакових медија којима је крвава глава Александра Вучића главна вест, једини политички програм њихових пулена, Ђиласове клике.

Управо они који се тобоже називају борцима против насиља из дана у дан уместо било каквог програма грађанима нуде различите насилне методе рушења Александра Вучића и Српске напредне странке.

Грађани су и на последњим изборима јасно рекли да желе да Србија настави свој убрзани развој, изградњу и економско јачање. Свесни да на изборима не могу никако да победе Ђилас и његови сатрапи су у сарадњи са својим страним менторима и пре избора знали да неће признати изборне резултате и да ће насилно покушати да дестабилизују државу и сруше Вучића. Да би се докопали фотеља и државне касе свакодневно посећују своје иностране менторе од којих добијају задатке и заузврат оговарају и продају сопствену отаџбину.

Крвава глава Александра Вучића показује како то булумента око Ђиласа види демократију, како поштују изборну вољу грађана Србије. Овај и многи други потези су одраз њихове политичке немоћи и расула, али и показатељ њиховог бешчашћа и бескрупулозности у нападима на председника и његову породицу.

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац као и већинска поштена и пристојна Србија стоји чврсто уз свог председника са жељом да се настави развој државе, обезбеди мир и сигурност.

Србијом неће управљати инострани ментори, тајкуни и они који крвавим главама желе да дођу на власт!

Живела Србија!