Напади на Вучића су једини програм опозиције

Опозиција у Србији из дана у дан показује своју немоћ и политичко незнање тако што уместо било каквог програма и плана прибегава нападима на председника Вучића и његову породицу.

На мети њихових напада се,  од када га је председник предложио за мандатара нове Владе Републике Србије, нашао и Милош Вучевић. Свесни да Вучевићу не могу наћи ни једну замерку, мрљу, недостатак обрушили су се лажима да ће он бити марионета у рукама никог другог до брата председника, Андреја Вучића. Патриотизам, пожртвованост, борба за очување националних интереса, љубав према Србији коју Милош Вучевић показује, су оно што опозицији смета и боли их.

Свесни чињенице да не могу обрлатити народ и победити на изборима, они прибегавају лажима и обманама.

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац на челу са чланом Председништва и повереником Николом Дашићем најоштрије осуђује нападе на председника Вучића, његову породицу, Милоша Вучевића и пружа им пуну подршку  у борби за бољу и лепшу Србију.