Вести

Вучић: Највећи успех Србије у привлачењу директних страних инвестиција

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је поруку да је највећи успех Србије у привлачењу директних страних инвестиција.

"Поштовани грађани Србије, мислим да је Рузвелт једном рекао да признања, награде, захвалност припадају онима који се боре, онима који су у арени, онима који су у рингу, а не онима који добацују, кибицују или ометају друге док нешто важно и вредно раде. Мислим да не постоји ништа важније него да се борите за своју земљу", рекао је Вучић.

"Ја сам зато изабрао други дан Божића да пренесем једну дивну вест свима вама, грађанима Србије јер заједно и уједињени успели смо да постигнемо изванредан резултат. Добили смо прелиминарне резултате по којима је Србија 2021. годину завршила са вишом стопом и вишим нивоом страних директних инвестиција него рекордну 2019. годину, са 3,9 милијарди евра", навео је председник Вучић.

"Честитам свим грађанима Србије и само заједно и уједињени то смо могли да урадимо. Што значи више посла, више плате, више пензије. Хвала на свему", закључио је Вучић.

 

 

 

Извор: Танјуг