Вести

Деца из социјално угрожених породица добила пакетиће

Начелница Шумадијског округа и чланица Главног одбора Српске напредне странке Биљана Илић Стошић поделила је поклон пакетиће деци из социјално најугроженијих породица на територији града Крагујевца, у оквиру новогодишње манифестације за најмлађе на Шумадија сајму. Том приликом, начелница је истакла значај празника и обавезу да континуирано радимо на смањењу сиромаштва. 

"Ове новогодишње пакетиће поклонили смо деци из социјално најугроженијих породица, са жељом да их обрадујемо. Зато сам помало затечена интересовањем медија да се овим поводом огласимо! Мислим да је много боље да питате ову дечицу, шта њима ово значи, као и њиховим родитељима", рекла је Стошић.

"Као странка која је преузела одговорност да врши власт у најбољем интересу свих грађана, ми и даље остајемо у обавези да истрајно радимо на смањивању сиромаштва, све до његовог потпуног искорењивања."

"То је наравно врло амбициозан и дугорочан пројекат, али уверена сам да смо на добром путу да га реализујемо, о чему најбоље говоре подаци о сталном тренду смањења стопе незапослености и о сталном повећању шанси да се сваки радно способан грађанин запосли  и његова породица и он могу да живе од свога рада", рекла је Биљана Илић Стошић, начелница Шумадијског округа.