Вести

Вучић: Морамо да победимо да Србијом не би владали тајкуни

КРАГУЈЕВАЦ - Лидер СНС Александар Вучић позвао је данас грађане да изађу на изборе како би победили оне "који на један позив тајкуна могу да се уједине".

Поручивши да ће државу водити поштено и одговорно, за разлику од политичких противника, он је је грађанима испред градског одбора СНС у Крагујевцу рекао: "Можемо да губимо власт али нећемо да крадемо од народа".

Вучић је рекао да је приметио да га називају диктатором, да је видео и натпис "готов је" и поручио да је за њега у реду да буде готов на изборима, али да неће да буде готов моткама и пушкама.
"За разлику од њих нисам крао и не живим у вилама на Дедињу, не живим ни у резиденцијама које ми не припадају, њих сам оставио њима да би могли да паркирају аутомобиле, јер су ме молили пошто имају вишак аутомобила" навео је Вучић додајући да су појединци из других партија у Крагујевцу дочекали да стану на "Мишковићеву страну".

"Они који су говорили немојте да дајете Арапима по 10 или 12.000 хиљада евра за хектар, продавали су их Мишковићу за 300 евра. То је ваљда добра цена јер остатак стављају у џеп", рекао је Вучић и поновио да ће истом силином наставити борбу против криминала и корупције и то у сваком делу Србије, у сваком граду у локалној самоуправи.

"Не може некоме да се исплати да краде у Крагујевцу, а да му се не исплати да краде у Београду. Никоме се и нигде неће исплатити да краде" поручио је Вучић.

Наводећи да ће у наредном периоду радити на оздрављењу српске привреде, али да ће у томе сви морати да буду марљиви, Вучић је поновио и да грађанима неће нудити шарене лаже, алудирајићи на неке који су се залагали за увођење солидарног пореза, а сада га критикују.

"То значи да ћемо направити национални приоритетни план и посебним подстицајним пакетима настојати да привучемо највећи број инвеститора од 1. маја 2014. до 1. маја 2016. године. Морамо да победимо наше комшије и све у региону у томе", рекао је Вучић.

Још једном је позвао грађане да изађу на изборе јер тиме бирају да ли ће Србијом управљати тајкуни преко својих политичких послушника или народ.
"Рачунајте да за један дан сви они који су против нас могу да се уједине на позив једног тајкуна ако их не победимо", поручио је Вучић.

Танјуг