Вести

Сигуран глас за реформе, нова радна места, бољи живот

Српска напредна странка је за кратак период власти пружила овом друштву наду у боље сутра. Резултати су већ видљиви и мере се кретањем стопе инфлације у границама циљане, повећањем броја инвеститора из различитих делова света попут Уједињених Арапских Емирата, Индије, Турске, Кине, Русије, Америке, као и већине Европских земаља. Убрзавање реформи утицаће на остваривање још више постављених циљева и самим тим сигурнију будућност за грађане Србије.

Основни циљ Српске напредне странке је стварање стабилне економије и више посла за грађане. То је могуће стварањем још бољег пословног амбијента кроз доношење 21 закона у најкраћем могућем периоду, што ће утицати на додатно привлачење како домаћих, тако и страних инвестиција. Такође, свесни смо чињенице да било шта од наведеног не би било могуће да претходно није извршен обрачуна са корупцијом и организованим криминалом, који мора бити настављен и на најнижим нивоима.

Српска напредна странка ће следити визију господина Александра Вучића у борби за реформе и нова радна места, марљиво радећи и корак по корак мењајући овај град и ову земљу на боље. Позивам грађане града Крагујевца да у што већем броју изађу на изборе, јер 16. марта неће испунити само своју грађанску већ и моралну дужност коју имају према свом граду и земљи.

Градски одбор СНС
У Крагујевцу,
13. 03. 2014.