Вести

Радомир Николић – нови Градоначелник Крагујевца

Радомир Николић изабран је за новог Градоначелника Kraгујевца. Николић је изабран тајним гласањем одборника на данашњој седници која је сазвана по хитном поступку.

Радомир Николић, нови градоначелник Крагујевца, у свом експозеу навео је неколико кључних проблема у Крагујевцу који морају хитно да се решавају.
"Ситуација у јавном сектору је веома лоша. Катастрофална. Град и готово сва јавна предузећа су пред банкротом. Бојим се да ме данас нисте изабрали за градоначелника, већ за стечајног управника. Овај свој страх сада делим са свима вама”, навео је Николић.

“Нисам човек који планира да сам управља градом. У новој хијерархији јасно ће се знати улога и задатак сваког појединца. Тим не планирам да сужавам, већ да га ширим и све позивам да у њему учествују“, истакао је Градоначелник Николић.

“Грађанима Крагујевца немам шта да обећам и немам чиме да их поткупим. Чекају нас тешке мере и тешко време. Једино што могу је да дам све од себе и разговарам са свима. Борићемо се за Крагујевац до краја“, закључио је Градоначелник Крагујевца, Радомир Николић у свом експозеу.