Вести

Радомир Николић : Настављамо са унапређењем рада Странке

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Радомир Николић рекао је данас да је у последњих неколико месеци број чланова странке повећан за око 20 одсто, тако да она сада има око 320.000 чланова, и додао да ће наставити са променама које ће унапредити рад партије.

Радомир Николић је рекао да се Извршни одбор Српске напредне странке одлучио за кадровске промене у још пет локалних одбора, после распуштања 15 локалних одбора у централној Србији у јуну.

Сада су промене извршене и у Суботици, Рековцу, Книћу, Кикинди и Мионици.

"Кључне промене су у Книћу и Рековцу. Странка и у тим општинама мора да функционише исто као и на нивоу целе државе. Ми просто нисмо били задовољни радом чланова локалних одбора и оствареним изборним резултатом", истакао је функционер СНС.

Према његовим речима, промене у Суботици извршене су због "масовног" укључивања чланова других странака у СНС којима су одлучили да пруже шансу.

"Ми смо основали ново Председништво које треба да им помогне да се интегришу у странку", рекао је Николић и додао да су и у Мионици и у Кикинди извршене "формалне" промене.

Николић је рекао да ће Извршни одбор наставити да анализира рад странке на локалном нивоу и да треба очекивати нове промене у одборима.

У јуну је СНС распустио локалне одборе у Шапцу, Ваљеву, Чачку, Лучанима, Смедереву, Сјеници, Жабарима, Блацу, Јагодини, Ћуприји, Свилајнцу, Пироту, Ужицу и Димитровграду.

Извор: Бета