Вести

Обрадовић: Како је Шумадија сајам Д.О.О. постао Кобац Д.О.О.

Српска напредна странка сматра да је искључиви кривац за тешку ситуацију на Шумадија сајму Милан Вуковић, човек који већ годинама што званично, што незванично, управља сајмом. Својим нестручним и неодговорним односом према том предузећу господин Вуковић је успео да исто задужи за 115.000.000 динара али и да буде блокиран од стране пореске управе и добављача на износ од 13.000.000 динара.

Уплићући се у послове за које није имао потребно знање и вештину а ми недвосмислено препознајемо индиције да се у неким случајевима радило и о злој намери и несавесном пословању, довео је сајам у ситуацију да ће његовим пословањем морати да се баве надлежни дрзавни органи задузени за спровођење закона.

Српска напредна странка нема намеру да наставља агонију Шумадија сајма који је затечен у читавом низу занимљивих послова од замешатељства са шпедицијом босанског угља до нестанка читаве аутоматизоване фарме кока носиља, која им је била поверена а која је на волшебан начин преко ноћи нестала заједно са кокама.

Господин Милан Вуковић има право да се брани на начин како мисли да треба па и покушајем каналисања незадовољства радника према Градоначелнику који је на тој позицији тек пет месеци али на околности под којима је једне ноћи Шумадија сајам д.о.о. у крагујевачкој јавности преименован у Кобац д.о.о , одговор ће морати да да неко други а не нова градска власт.

Највероватније ћемо тада добити и одговор на питање где су проћердане плате и будућност радника Шумадија сајма који је замишљен као високопрофитабилна фирма а остао је заглављен у босанском угљу и хигијенски неисправном кетерингу.

Конференцију водила Миња Обрадовић, члан Градског већа за управљање пројектима, међународну и унутрашњу сарадњу.

Градски одбор СНС
У Крагујевцу,
02.04.2015.