Вести

Бирамо будућност у коју верујемо

Јасно опредељење за економске и сваке друге реформе још једном недвосмислено исказано на трибини СНС у крагујевачком приградском насељу Белошевац.

Данас су представници Српске напредне странке посетили крагујевачко приградско насеље Белошевац и тамо разговарали са грађанима на трибини коју су организовали на отвореном.

Кандидати за народне посланике СНС Милета Поскурица и Биљана Стошић Илић, заједно са коалиционим партнерима, у сусрету са грађанима поручили су да су најважнији циљеви за које се залаже ова странка, између осталог, убрзан економски развој, отварање нових радних места, стварање боље климе за страна улагања и борба против корупције.

Одговарајући на питања грађана, крагујевачки кандидати за народне посланике са листе СНС истакли су да је њихова странка, на челу са лидером Александром Вучићем, спремна да настави да улаже огромну енергију како би направила ефикаснију и успешнију економију и друштво. Да би се то остварило, потребно је и да се промени свест грађана који морају да схвате да мора да се ради много више.

Улагање у младе представља кључ развоја и просперитета наше земље, рекли су представници коалиције окупљене око СНС на скупу у Белошевцу, и додали да се конкретним мерама мора спречити одлив младих, образованих људи у иностранство. Те конкретне мере, од којих се неке већ и спроводе, су: велики напредак у евроинтеграцијама, довођење страних инвеститора у Србију којима треба високо-образован кадар, финансирање и улагање у најбоље ученике, студенте и младе научнике од стране државе, као и реформе у области образовања.

Закључујући овај сусрет грађанима, садашњи, а можда и будући, народни посланици СНС посебно су истакли да је њихов посао да решавају проблеме грађана, да се боре за права сваког радника и обесправљеног човека и да су они увек отворени да приме и саслушају грађане. Само такав приступ може да изгради поверење грађана, које је неопходно да се изабере будућност у коју верујемо.

Градски одбор СНС
У Крагујевцу,
01. 03. 2014.