Вести

Бесплатни курс пословног енглеског језика Српске напредне странке

Српска напредна странка у Крагујевцу организује бесплатни курс пословног енглеског језика за чланове странке као и за све остале заинтересоване који нису чланови странке. Добродошли су сви који желе да науче пословни енглески језик или унапреде своје већ постојеће знање.

Курс ће се организовати од 4. јуна до 4. јула, средом и петком од 18 часова до 19 часова, у просторијама Српске напредне странке, у улици Краља Александра I Карађорђевића 51. Сви заинтересовани могу да се пријаве за курс до 4. јуна у просторијама странке попуњавањем пријаве за курс (могуће је укључити се и у току прве недеље курса пословног енглеског језика).

Циљ курса пословног енглеског језика је да се полазници упознају са специјализованим терминима који се користе у пословној комуникацији, као и да полазник знање које усвоји примени у конкретним ситуацијама у свету пословања. Полазници ће научити како да разговарају у пословном окружењу, обогатиће свој речник и овладати вештинама пословне комуникације на енглеском језику.

Курс ће водити Сања Јаковљевић (дипл. проф. енглеског језика) са асистентима.

За све додатне информације везне за курс можете се додатно информисати у просторијама Српске напредне странке, у улици Краља Александра И Карађорђевића 51.