Саопштења

Одговор неформалној групи грађана II

Неформална група грађана Заједно за Шумадију је после неуспешно организованог и још горе реализованог комуналног удара у граду, по свом старом рецепту кренула у лични обрачун са сваким ко јој се нађе на путу повратка на власт.

Српска напредна странка обавештава бившег градоначелника да одбија његову понуду да за позамашну своту новца за три дана среди побуну у јавном сектору, коју је он сам организовао. Ову понуду одбијамо због тога што је садашњи градоначелник тај посао завршио за два дана, што је за дан брже, а давање новца Стевановићу нисмо озбиљно  ни разматрали јер су он и његова породица веома добро ситуирани. Проценили смо да је тај новац потребнији породиљама, којима је Верољуб Стевановић остао дужан 135.625.210,00 динара или родитељима који су остали ускраћени за обећану једнократну помоћ приликом рођења првог детета за укупно 14.146.924,00 динара. Подсећамо Крагујевчане да су укупне неисплаћене обавезе за социјалну политику на дан 07.11.2014. износиле 190.564.787,00 динара.

Неформална група грађана Заједно за Шумадију  је у протеклом периоду своје страначке прваке успешно производила у милионере, чак толико успешно да су неки извршиоци при секретаријату за послове Скупштине града данас вишеструко богатији од актуелног градоначелника који је предмет свакодневних напада.

Српска напредна странка позива ову неформалну групу грађана да престане да покушава да се насилним путем врати на власт, већ да се посвети скупљању потписа за регистрацију пошто се избори ближе.

 

 У Крагујевцу, 02.02.2015.                                                                  

 

 

                                                                                                                                       Градски одбор
Српске напредне странке